Siyabonga Ngezana și-a făcut toți colegii de la FCSB să râdă când a spus ce vârstă are. Imagini spectaculoase de la „botezul” din cantonament

de: Beatrice Dumitru
12 01. 2024

Siyabonga Ngezana și-a primit botezul în cantonamentul din Turcia al echipei FCSB, chiar dacă sud-africanul este de jumătate de an la vicecampioana României. Acesta și-a făcut toți colegii să râdă atunci când a spus ce vârstă are.

Ce a spus Siyabonga Ngezana la ”botezul” din cantonament

FCSB se află în cantonament în Antalya de unde se va întoarce pe 21 ianuarie, cu o zi înainte de meciul pe care vicecampioana României îl va juca cu UTA Arad. Roș-albaștrii trag tare la antrenamente, dar au timp și pentru relaxare. La una dintre mesele de seară a avut loc și ”botezul” jucătorilor transferați în această pauză de iarnă de Gigi Becali: Luis Phelipe (22 de ani), de la Poli Iași, și Baba Alhassan (24 de ani), de la Hermannstadt.

Si sud-africanul Siyabonga Ngezana (26 ani) și-a primit ”botezul”, chiar dacă este de jumătate de an la FCSB. Jucătorii au fost puși să cânte în fața coechipierilor, dar înainte cei trei fotbaliști au fost nevoiți să se și prezinte în câteva cuvinte. În momentul în care i-a venit rândul, Ngezana i-a făcut pe toți să râdă când le-a spus ce vârstă are.

”Numele meu este Syiabonga Ngezana. Am 19 ani!”, a spus jucătorul, spre amuzamentul colegilor săi, care i-a strigat: ”Băi, mincinosule!”. Apoi, acesta a cântat melodia ”Man Down,  interpretată de celebra Rihanna.

Cum s-au prezentat ceilalți jucători

Numele meu este Luis Phelipe, am 22 de ani, sunt din Santos și sunt foarte fericit să mă aflu aici”, a spus brazilianul transferat de Gigi Becali de la Poli Iași. Apoi el a cânte piesa făcută faimoasă de Neymar, „Ai Se Eu Te Pego”, interpretată de Michel Telo.

Apoi, a venit rândul lui Baba Alhassan: ”Salut, numele meu este Baba, sunt din Ghana și mă bucur să fiu aici. Am un cântec din Ghana pentru noi, poate vă place”, a spus și mijlocașul, adus de la Hermannstadt.

Citește și: Gigi Becali râde în public de „jucătorul de 50 de milioane de euro”. „Nu mai merge așa”. Cine este cel mai important fotbalist de la FCSB

Gigi Becali a plătit pentru Baba Alhassan 600.000 de euro, iar Hermannstadt a oprit și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Mijlocașul african va purta numărul 42 la formația roș-albastră, la fel ca idolul său, Yaya Toure, fostul fotbalist de la Barcelona și Manchester City.

Luis Phelipe a costat 200.000 de euro, iar brazilianul va purta la FCSB tricoul cu numărul 19.

Ce jucător vrea să mai cumpere Gigi Becali

Gigi Becali nu a închis lista transferurilor la FCSB. După ce l-a dat gratis pe Damjan Djokovic la Rapid, el vrea să-l înlocuiască cu un jucător senegalez de la FK Partizani, din prima ligă din Albania.

Jurnaliștii albanezi scriu că patronul FCSB a început deja negocierile pentru Maguette Gueye, cotat la 400.000 de euro, conform Transfermarkt.com.

Citește și: Gigi Becali l-a luat că este ortodox, dar el se crede în „Matrix”. Siyabonga Ngezana și-a făcut catalog foto – VIDEO & FOTO

Maguette Gueye este aproape de a părăsi Partizanul. Talentatul mijlocaș a intrat pe radarul giganților români de la Steaua București (n.r. FCSB). Câștigătorii Ligii Campionilor au 3 ținte pe piață pentru a-și consolida echipa, iar una dintre ele este cea de mijlocaș central.

Africanul de 20 de ani este numele ales de președintele miliardar Gigi Becali, care este gata să se așeze la masa negocierilor cu liderii Partizanului. Maguette strălucește în acest sezon în tricoul roșu fiind titular absolut” au scris jurnaliștii de la Bold News.

Maguette Gueye joacă de trei ani în Albania și în acest sezon a marcat trei goluri în 16 partide.